Opiskeluhuollon psykologi, Keskitetty psykologipa, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on avoinna opiskeluhuollon psykologin sijaisuus keskitettyyn palveluun, ensisijaisesti Espoon, Kirkkonummen, Inkoon, Kauniaisten ja Siuntion alueella esi- ja perusopetuksen sekä toisen asteen opiskeluhuollossa.

Keskitetyn palvelun psykologin tehtävässä pääset kehittämään uutta palvelumallia ja vaikuttamaan työsi sisältöihin ja painotuksiin sekä tekemään työtä itsenäisellä otteella. Tehtävässä teet tiivistä tiimityötä muiden keskitettyjen psykologien kanssa. Sinulla on nimittäin LUVN-alueella tukenasi pieni tiimi muita keskitettyä palvelua tarjoavia psykologeja. Keskitetyn palvelun tarkoitus on tarjota psykologin asiantuntemusta niille esiopetusyksiköille ja oppilaitoksille, joissa ei ole omaa opiskeluhuollon psykologia.

Tulevat tiimiläisesi kertovat seuraavasti tulevasta työstäsi: "Keskitettyjen psykologipalvelujen psykologin työssä on opiskeluhuollon psykologin työn parhaat puolet, mutta tiiviisti huippupsykologitiimissä työskennellen."

Opiskeluhuollon psykologina edistät opiskelijoiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista, niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Tehtävänkuvasi tässä tehtävässä muodostuu suurelta osin oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointiin ja oppimisen edistämiseen tähtäävästä konsultatiivisesta työstä oppilaitoksiin.

Työhösi sisältyy yksilötyön osalta psykologista tilannearviointia, ensivaiheen ohjausta sekä kannanottojen laadintaa, mutta ei varsinaisia tutkimuksia. Työnkuvasi edellyttää siis vahvaa konsultatiivista osaamista, kykyä johtaa omaa työtä sekä halua kehittää palveluita. Tämän vuoksi myös kokemus opiskeluhuollosta on eduksi.

Tarjoamme sinulle säännöllisen työnohjauksen, oman alan lähiesihenkilön ja linjajohdon sekä alueellisen psykologitiimin perehdytyksen ja tuen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi sekä osaamisesi kehittämisestä, sillä työssä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Tule osaksi yhtä monilukuisinta psykologien työyhteisöä!

Tehtäväkohtainen palkkamme on 4170,41 €/kk. Lisäksi tehtävässä on 228,92 € tehtäväkohtainen palkanlisä, mikä on sidottu keskitettyyn palveluun.

Toimipisteesi on Kamreerintie 2:ssa keskitetyn koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tiloissa tai avautuvassa Niittykummun perhekeskuksessa. Työtä tehdään kuitenkin joustavasti, ja sitä on mahdollista tehdä osittain etänä. Oppilaitoksiin jalkaudutaan tarpeen mukaan ja työtä tehdään verkostomaisesti.

Työpaikan nimi ja osoite: Keskitetyt koulu- ja opiskeluhuollon palvelut, Kamreerintie 2, 02770 Espoo tai Niittykummun perhekeskus, Niittyportti 4, 02200 Espoo.
Työaika: 37 h 45 min / viikko.
Tehtävä on määräaikainen.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä valinta tehdään jo haun aikana. Tehtävässä on mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen.

Tehtävään soveltuva koulutus: psykologian maisteri, laillistettu psykologi.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta moniammatilliseen työhön, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aktiivista työotetta.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä sekä konsultatiivisesta työstä. Koulumaailman ja opiskeluhuollon tuntemus luetaan eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-317-24/fi_FI