Lähihoitaja tai alan opiskelija keikkatyöhön Tour, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle! Etsimme innokkaita ja sitoutuneita keikkatyöntekijöitä Tourulan Validia-taloon.

Haluatko työskennellä silloin, kun sinulle sopii, ja samalla olla luomassa parempaa arkea vammaispalveluiden asiakkaille? Tule osaksi tiimiämme, jossa inhimillisyys, luottamus ja oivallus ovat toimintamme peruspilareita!

Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työ on pääosin 2- tai 3-vuorotyötä, joten pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja nauttimaan vaihtelusta. Meillä on mahdollisuus myös räätälöidä työvuoroja tarpeidesi mukaan. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, loppuvaiheessa olevalle lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijalle kuin eläkeläiselle lisäansioksi.

Tourulan Validia-talo on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän. Työskentelet monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, joissa kohtaat asiakkaat yksilöinä ja tuet heitä arjessa. Työtehtäviisi kuuluu mm. asukkaiden avustamista päivittäisissä toimissa, heidän hyvinvointinsa tukemista ja yhteisöllisyyden edistämistä. Jokainen työvuorosi on tilaisuus vaikuttaa jonkun elämään positiivisesti.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uusia asioita vammaispalveluiden monipuolisessa työkentässä

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Tutustu lisää yksikköömme alta löytyvästä linkistä!

Tule osaksi lämminhenkistä tiimiämme - haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä tietosi hakulomakkeen kautta, jotta voimme varmistaa tietojesi turvallisen käsittelyn. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Satu Pollari, puh. 044 765 0749 tai satu.pollari@validia.fi tai rekrytointikoordinaattori, puh. 044 478 4380 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3485827-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija-keikkatyohon/applications/new