Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. varahenkilö, Laukaan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 2.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule töihin rentoon tiimimme!

Haluaisitko tehdä työtäsi Lievestuoreen kauniissa luontomaisemissa? Olemme iloinen ja innokas tiimi. Luonto ja liikunta ovat lähellä sydäntämme.

Avoinna oleva määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan/varahenkilön paikka sijoittuu 2012 valmistuneeseen Lievestuoreen päiväkotiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä päiväkodissa, jossa toimintaympäristöömme kuuluu kaunis ja monia mahdollisuuksia tarjoava piha-alue. Lähialueen ulkoilu- ja retkeilymaastot ovat hyvät. Lasten ja aikuisten päivittäisessä käytössä on myös pihapiirissä sijaitseva kota.

Etsimme työyhteisöömme innostunutta ja hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Työn aloitus 19.8.2024 tai sopimuksen mukaan 31.12.2024 saakka, mahdollisesti jatkuen.
Laukaan varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat luonto ja liikunta. Niitä toteutetaan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissämme.

Kasvattajatiimit ja työyhteisöt toteuttavat kokopäiväpedagogiikkaa huomioiden myös lapsen yksilölliset tarpeet ja positiivisen pedagogiikan. Meille tärkeitä asioita ovat arvostava vuorovaikutus ja kohtaaminen sekä lasten ja perheiden osallisuus.

Työaika tehtävässä on kokoaikainen (38,25h/vko). Työnhakijalta edellytetään kykyä toimia kaikenikäisten lasten (1-6v.) parissa.
Kelpoisuusvaatimus tehtävään määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610199/fi_FI