Ajoneuvoasentaja, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme yhteistyöyrityksellemme AUTONASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.
Etsinnässä on motivoitunut ja jo kyntensä näyttänyt ajoneuvoasentaja vaihteleviin työtehtäviin. Asiakasyritys on laaja-alaisiin huoltoihin keskittynyt monimerkkikorjaamo, joka tarjoaa kattavia huoltopalveluilta niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin.
Työntekijällä on mahdollisuus osallistua monipuolisiin työtehtäviin niin paketti- kuin myös henkilöautojen parissa yhdessä mukavan työporukan kanssa. Työssä pärjätäkseen ei tarvitse olla kaikkia huoltotoimenpiteitä hallitseva mestari, mutta kokemus perushuolloista, kuten esimerkiksi jarru, alusta ja vianetsinnästä olisi hyvä olla hallussa. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä oman osaamisen ja kokemuksen mukaan alkaen aina perushuolloista vaativimpiinkin huoltotehtäviin.
Hakijalta edellytetään:

Autonasentajan koulutusta
Alan työkokemusta n. parin vuoden verran
Itsenäistä työotetta
Motivaatiota ja halua kehittää omaa osaamistaan

Aikaisempi kokemus monimerkkikorjaamossa toimimisesta tai osaaminen hybridi/sähköautoihin liittyen katsotaan eduksi.
Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus kiinteä takuupalkka + provisio
Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivun alareunassa olevan painikkeen kautta pian!
Lisätiedot: Eetu Suokas, eetu.suokas@henkilostoasiantuntijat.fi, 040 738 0533 (Tavoitettavissa klo 9-15 välillä. Muina aikoina yhteydenotot numeroon 044 241 8131)

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin! Seuraa meitä ja avoimia työpaikkoja kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=495&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol