Iltapäivätoiminnan vastaavan ohjaajan työpari, Oulun 4H-yhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 1556,69€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulun 4H-yhdistys hakee vastaavan iltapäivätoiminnan ohjaajan työparia iltapäivätoiminnan yksikköihimme. (Lämsänjärvi, Kaakkuri, Sarasuo, Kansainvälinen koulu)

Työsuhde on määräaikainen lukuvuoden 2024-2025 loppuun asti.
Työaika on 6h/pvä. Työaika on pääsääntöisesti klo 10.30-16.30 välisenä aikana.

Työtehtävänä on oman IP-ryhmän toiminnan suunnittelu yhdessä muun tiimin kanssa, organisointi, toteuttaminen ja kehittäminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu alan opiskelijoiden työnohjaus omassa ryhmässä. Työnkuva painottuu sekä lasten ja aikuisten ohjaamiseen. Tehtävään valittava toimii esimiehenä ryhmän muille ohjaajille vastaavan ollessa estynyt. Valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa alan tutkintoa, esim. sosiaali-, kasvatus- tai ohjausalan tutkinto (pt, at tai AMK)

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi jämäkkyyttä, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelet osana tiimiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten parissa. Lisätyöt muissa lasten ja nuorten toiminnassa myös mahdollisia sovittaessa.

Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan työehtosopimusta. Palkka on 1556,69 eur/kk. Toimi täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle lain 504/2002 (Laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään 28.6.2024 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mirja.kaartinen@4h.fi. Viestin otsikoksi: IP-ohjaaja.

Lisätietoja arkisin 9-15 välisenä aikana numerosta 050 4040482/ toiminnanjohtaja Mirja Kaartinen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mirja.kaartinen@4h.fi