Vastaava sairaanhoitaja, Lauran Kotihoito Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Palkkaus: 2796,74€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko etsimämme VASTAAVA SAIRAANHOITAJA kotihoitoomme? Lähi- ja sairaanhoitajista sekä hoiva- ja henkilökohtaisista avustajista koostuva tiimimme huolehtii palveluseteli-, ostopalvelu- ja itsemaksavista kotihoidon asiakkaistamme Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Meille on todella tärkeää, että työntekijöillä on hyvä olla meillä töissä! Tyytyväisten työntekijöiden ansiosta myös asiakaspalautteemme on positiivista. Jos sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, ajokortti ja aiempaa kokemusta kotihoidosta, sekä positiivinen suhtautuminen uuden oppimiseen.

Vastaavan sairaanhoitaja vastaa asiakkaittemme sairaanhoidollisista asioista: lääkehoidosta, lääkärin yhteistyöstä, hoito- ja palvelusuunnitelmista, yhteistyöstä hyvinvointialueiden toimijoiden kanssa, lääkehoidon näyttöjen vastaanottamista ym. Tehtävänkuva on monipuolinen ja voit suunnitella oman työpäiväsi sisältöä yhdessä tiiminvetäjämme kanssa.

Laita hakemuksesi palkkatoiveen kera tulemaan jo tänään! Tämän vakituisen työn aloitus on 1.8 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://laurankotihoito.fi/toihin-meille/