LVI-huoltoasentaja, Finavia Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Kiinteistöt-yksikkö vastaa keskitetysti Finavian kiinteistö- ja toimitilapalveluiden tuottamisesta kustannustehokkaalla ja joustavalla tavalla. Tavoitteemme on, että kiinteistöt muodostavat asiakkaillemme toimivan ja turvallisen toimintaympäristön ja tukevat tavoiteltua palvelukokemusta.

Haemme LVI -huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinki-Vantaan lentoaseman lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien huolto -ja ylläpitotehtäviin.

Tehtävääsi kuuluu huolehtia rakennusten LVI-puolen ennakkohuolloista, vikakorjauksista sekä muista palvelupyynnöistä varmistaen Helsinki-Vantaa lentoaseman häiriötön toiminta. Toimit yhteistyössä eri urakoitsijoiden ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on LVI-asentajan tai kiinteistöhoitajan koulutus sekä muutaman vuoden monipuolinen työkokemus LVIA -järjestelmistä ja niiden ylläpidosta. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarvitset tehtävässä hyvää tietoteknistä osaamista ja englannin kielen taitoa. Työvuorosi ovat päivävuoroja arkipäivinä.

Meillä on asiantunteva ja motivoitunut henkilöstö, joka on sitoutunut arvoihimme: vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi johtavassa eurooppalaisessa lentoasemayhtiössä. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde- ja liikuntaedut. Tule mukaan tuhannen finavialaisen asiantuntevaan ja työssään viihtyvään työyhteisöön!

Voit tutustua etuihimme ja uratarinoihimme osoitteessa finavia.fi/urafinaviassa.

Etenemme prosessissa nopeasti ja olemme valmiita täyttämään tehtävän heti, kun hakemamme henkilö löytyy. Jos siis kiinnostuit, jätä hakemus heti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa