Toimistosihteeri, Keskitetyt palvelut, avosairaan, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
LUVN avosairaanhoidon keskitetyt palvelut -yksikössä on nyt Espoossa avoimena kaksi toimistosihteerin vakituista tehtävää.

Tehtävät sijoittuvat hyvien kulkuyhteyksien varrelle Leppävaaran terveysasemalle osoitteeseen: Konstaapelinkatu 2 sekä Samarian terveysasemalle osoitteeseen: Terveyskuja 2

Tiimimme koostuu toimistosihteereistä eri puolilta hyvinvointialuetta, mutta vaikka työskentelemmekin laajalla alueella, teemme tiivistä yhteistyötä, eikä tässä porukassa kukaan jää yksin!
Toimistosihteerimme työskentelevät terveysasemilla, ja siellä heidän lähimpiä yhteistyökumppaneitaan ovat terveysasemien esihenkilöt.

Oman tiimin kanssa kokoonnumme viikoittain etäpalavereiden merkeissä ja pidämme tiiviisti yhteyttä eri viestimiskanavien kautta. Pyrimme kehittämään osaamistamme säännöllisesti, ja ammattitaidon kehittämiseen kannustetaan ja siihen on tarjolla tukea!

Toimistosihteerin työ on monipuolista ja vaatii tekijältään kykyä useiden kokonaisuuksien hallintaan, järjestelmällisyyttä, proaktiivista työskentelyä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

Työtä tehdään käyttäen potilastietojärjestelmiä kuten Lifecare, Apotti, Pegasos sekä muita hallinnon ja talouden järjestelmiä. Lisäksi työssä käytetään aktiivisesti sähköpostia, Outlook-kalenteria sekä Office 365 -ohjelmia kuten Excel, Word ja PowerPoint.

Toimistosihteeriemme työtehtävät sisältävät toimistotyötehtäviä kuten henkilöstö-, talous- ja yleishallinnollisia tukitehtäviä, esimerkiksi työssä aloittamiseen liittyviä tehtäviä kuten työ- ja virkasopimusten valmistelussa avustamista, sähköisten järjestelmien oikeuksien ja tunnusten hakemista ja ylläpitoa, laitetilauksia ja yleistä työtehtäviin liittyvää hallinnointia. Toimistosihteerit tekevät myös muun muassa palkkioihin liittyvää kuukausiraportointia ja vientejä, toimivat terveysasemilla kokoussihteerin tehtävissä ja tukevat esihenkilöitä muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Toimistosihteerimme ovat moniosaajia ja omien yksiköidensä hallinnon tukitehtävien avainhenkilöitä! Vaikka toimistosihteerimme työskentelevät pääsääntöisesti yhdellä terveysasemalla, teemme yhteistyötä avosairaanhoidossa koko LUVN alueella.

Mikäli haluat mukaan reippaaseen ja alati kehittyvään porukkaan, laita meille hakemuksesi. Haastatteluja järjestetään myös jo hakuajan puitteissa, odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Tehtävän aloitus 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään soveltuva koulutus: soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto, esimerkiksi tradenomi tai merkonomi tai vastaava työkokemus.

Tehtäväkohtainen palkka: 2426,91 € kuukaudessa
Työaika: toimistotyöaika 36 h 15 min / viikko

Tehtävässä edellytetään: hyviä tietoteknillisiä taitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä oman työn organisointiin sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme: hyviä yhteistyötaitoja ja motivaatiota ammatilliseen kehittymiseen sekä työn kehittämiseen. Kokemusta potilastietojärjestelmistä kuten LifeCare, Apotti, Pegasos, sekä esimerkiksi laskujenkäsittely Dooapista tai vastaavasta, hallinnollisten asiakirjojen käsittely Dynastysta tai vastaavasta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-419-24/fi_FI