Kohdevastaavia aulapalvelukohteeseen Helsinkiin, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Hei asiakaspalvelun ammattilainen. Haluatko päästä käyttämään taitojasi uudessa työssä? Etsimme nyt vartijakortillisia kohdevastaavia asiakasyritykseemme Helsinkiin. Tehtävässä toimit yhteistyössä kohteen johdon, henkilökunnan ja yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi huolehdit kiinteistön eri tilojen edustavuudesta ja toimivuudesta. Työtehtävään kuuluu pieniä korjaustehtäviä pientyövälineillä. Työkalujen käytön hallinnasta ei siis ole haittaa.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään oppilaitosasiakkuutemme monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä korostuvat erityisesti asiakaspalvelu- ja neuvontataidot sekä tiimistyötaidot, sillä työtä tehdään osana palvelutiimiä. Kohdevastaavan tehtävällä tuetaan kohteen arjen sujuvuutta ja ydintoimintaa mm. turvaamalla henkilökunnan työntekoa, tekemällä kulunvalvontaa ja valvontakierroksia kiinteistössä sekä seuraamalla kameravalvontajärjestelmiä.

Työvuorot ovat arkisin klo 7-21 välillä, myös satunnaisia lauantaivuoroja. Tehtävistä maksetaan Vartiointialan työehtosopimuksen mukaista tason 4 palkkaa (2156e/kk). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Maksamme uusille työntekijöille sitoutumispalkkion 500 €, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet
Etsimme tehtävään sinua, joka omaat positiivisen asenteen ja jolta asiakaspalvelutilanteet hoituvat ammattitaidolla. Tehtävässä korostuu erityisesti hyvät vuorovaikutustaidot sekä organisointikyky. Olet joustava ja tunnet olosi mukavaksi osana moniammatillista tiimiä. Tarvitset työssäsi perushyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävä vaatii voimassa olevaa vartijakorttia.

Lisätiedot
Tarvittaessa tarjoamme sinulle mielellämme vaaditun väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 h) ennen työsuhteen alkua sekä myöhemmin vartijan koulutuksen (80 h). Emme jätä sinua perehdytyksen ja kohdekohtaisten oppivuorojen jälkeenkään yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoinen Securitas-työyhteisömme. Työsuhteen myötä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyspalvelut, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.

Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Työ alkaa 1.8. Haku on auki 23.6. asti. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.6.-16.6. Ville Hölsömäki (ville.holsomaki@securitas.fi) ja 17.6.-23.6. Susanna Kuikka (susanna.kuikka@securitas.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999993684134-kohdevastaavia-aulapalvelukohteeseen-helsinkiin