Kuvataiteiden tuntiopettajan virka, Sodankylän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sodankylän kunnan perusopetuksessa julistetaan haettavaksi toistaiseksi voimassa oleva kuvataiteiden tuntiopettajan virka.

Tähtikunnan koulu on yhtenäiskoulu, jossa on noin 650 oppilasta ja henkilökuntaa noin 80. Aloitimme elokuussa 2022 koulunkäynnin uudessa Sodankylän monitoimikeskuksessa.
Tehtävään sisältyy kuvataiteiden opetusta perusopetuksessa ja lukiossa.

Hakijalta edellytetään vahvaa ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kehitysmyönteisyyttä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Lisäksi edellytetään tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön hallintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koe-aikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Pätevän henkilön hinnoittelutunnuksen mukainen peruspalkka on 1.6. alkaen 3351,10€.

Työnantaja tarjoaa käyttöösi henkilöstöetuna mm. Epassin ja mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

Sodankylän kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä Kuntarekry-palvelun kautta
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610169/fi_FI