Tuotekehittäjä, Snellmanin Kokkikartano Oy, Snellmanin Kokkikartano Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 26.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Snellmanin Kokkikartanolle tuotekehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, täydentämään nykyistä tuotekehitystiimiämme. Työpisteesi sijaitsee Keravan Kokkikartanon tuotantolaitoksessa, mutta työtehtäviisi kuuluu koko valmisruoka suomen tuotekehitys.

Tehtävänkuvaus

Tuotekehittäjänä työskentelet keskeisessä roolissa elintarvikkeiden tuotekehitystyössä. Tehtäväsi edellyttävät käytännön kokemusta ja laajaa osaamista elintarviketuotekehityksestä ja siihen liittyvistä prosesseista sekä vahvaa ruoan valmistusosaamista.

Työskentelet yhteistyössä prosessikehitys- ja laatutiimin sekä tuotannon työnjohdon kanssa. Suoritat erilaisia tuotantotestejä liittyen uusiin tuotteisiin ja osallistut uusien raaka-aineiden ja prosessilaitteiden testaukseen.

Mitä odotamme Sinulta

- Kokemusta tuotekehitystyöstä elintarvikealalta

- Kokin koulutusta tai vastaavaa osaamista makujen rakentamisesta

- Ongelmanratkaisukykyä ja halua oppia uutta

- Kykyä hallita useampien projektien eteenpäin viemistä samanaikaisesti

- Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että osana isompaa tiimiä

- Matkustusvalmiutta

- Hyvää englannin kielen taitoa

- Innovatiivista otetta ja rohkeutta itsesi haastamiseen

Tarjoamme Sinulle

- Monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön

- Ammattitaitoiset kollegat ja kannustavan työtiimin

- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

- Vakituisen työpaikan kasvavassa toimintaympäristössä

- Monipuolisen tehtävänkuvan, johon on mahdollista myös itse vaikuttaa

Tule mukaan luomaan uusia, herkullisia tuotteita ja kehittämään suomalaista elintarvikealaa kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Produktutvecklingschef Kai Meyer. Puhelinnumero +358447966584 Soittoaika 26.6.2024 kello 13-15.

Snellmanin Kokkikartano Oy

Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessä jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Porissa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.

Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa.Meitä on Keravalla töissä noin 280 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Porissa 60 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 103 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 77495 620 Sähköposti: rekrytointi@kokkikartano.fi Sijainti: Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava. Vierailijoiden käyntiosoite: Sementtitehtaankatu 7, 04250 Kerava
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tuotekehittaja-snellmanin-kokkikartano-oy/Znleyk