Sosiaalityöntekijä, Perhekeskus Pohjatuuli, Kanka, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 19.7.2024
  • Palkkaus: 3825€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kyseessä on Satakunnan hyvinvointialueen, lasten, nuorten ja perheiden toimialueen pohjoisen perhekeskusalueen vakituinen sosiaalityöntekijän virkasuhde. Perhekeskusalueemme toimistotilat sijaitsevat Kankaanpäässä.

Tarjoamme sinulle monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä uudistuvassa työympäristössä. Meille tärkeää on työntekijöiden hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen. Pyrimme pitämään työntekijöistämme hyvää huolta ja mahdollistamaan työn ja muun elämän mahdollisimman toimivan yhteensovittamisen. Etätyömahdollisuus on joustava ja soveltuvan hakijan löytyessä työskentely esim. myös Porista käsin voi olla neuvoteltavissa.

Sosiaalityöntekijänä toimisit perhekeskuksen lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tiimissä. Tiimin tehtäviin kuuluvat mm. lastensuojeluilmoitusten käsittely, palveluntarpeen arviointi ja lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset asiakkuudet. Perhekeskusalueemme lapsiperheiden sosiaalipalveluissa työskentelee mm. sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä sekä lapsiperheiden kotipalvelun työntekijöitä. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden perhekeskustoimijoiden sekä lastensuojelun ja kuntien sivistyspalveluiden kanssa. Työ sisältää niin yksintyöskentelyä, parityöskentelyä, tiimityöskentelyä kuin verkostotyöskentelyä.

Työyhteisössämme haluamme puhaltaa yhteen hiileen, toinen toisiamme tukien ja kunnioittaen. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista moniammatillista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Työaika on 37 tuntia 45 minuuttia viikossa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on suotavaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 3825 euroa kuukaudessa, lisäksi maksamme määräaikaista rekrytointilisää 250 e/kk uusille työntekijöille.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Viran täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakuaikaa jatkettu.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-02-58-24/fi_FI