sosiaalialan ohjaaja, Lastensuojelupalvelut Villa Sanka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastensuojelupalvelut Villa Sanka etsii huipputiimiinsä SOSIONOMIA!

Lastensuojelupalvelut Villa Sanka on vuonna 2019 perustettu perheyritys, joka tuottaa vaikuttavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita Uudellamaalla.

Nyt etsimme Pienryhmäkoti Villa Sankaan uutta tiimin jäsentä!

Pienryhmäkoti Villa Sanka on 7-paikkainen perustason lastensuojelulaitos, joka sijaitsee Mäntsälässä, aivan Tuusulan rajalla Kellokosken palveluiden välittömässä läheisyydessä. Yksikkömme sijaitsee kauniilla ja rauhallisella omakotitaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme kodinomainen lastensuojeluyksikkö, jossa työskentelemme psykodynaamisella ja psykososiaalisella työotteella lapsi ja perhe aina keskiössä - lapsilähtöisesti, mutta aikuisjohtoisesti.

Etsimmekin nyt luotettavaa, rehdin ja reilun työotteen omaavaa sosiaalialan ammattilaista, jolta löytyy osaamista ja halua tehdä vaikuttavaa lastensuojelun sijaishuollon työtä. Ohjaajan tehtävissä toimit lapsille turvallisena ja luotettava aikuisena tiimi tukenasi. Huolehdit arjen sujuvasta pyörimisestä yhdessä tiimin kanssa ja tehtäviisi kuuluu lasten hoito- ja kasvatustyö, omaohjaajatyöskentely, verkostotyö ja kodinhoidolliset tehtävät.

Miksi meille? Koska me haluamme tehdä vaikuttavaa ja laadukasta sijaishuollon työtä yhdessä parhaan tiimin kanssa! Olemme luotettava ja reilu työnantaja. Meille on tärkeää työntekijöiden hyvinvointi ja siksi panostamme niihin työhyvinvointipäivillä, kehittämispäivillä, hyvällä työterveydellä, säännöllisellä työnohjauksella ja e-passi-edulla. Olemme kehittämismyönteisiä ja meillä on mahdollisuus kouluttautua oman mielenkiinnon ja tarpeen mukaan. Palkkaus on kilpailukykyinen, pohjapalkka sosionomi AMK 2557,85€-2891,35€ riippuen kokemuslisistäsi.

Lisää meistä ja arvoistamme löytyy www.villasanka.fi ja somekanavilta voit käydä kurkkaamassa meidän arjen touhuja. Instagramista meidät löydät nimellä "villasanka" ja Facebookista "Lastensuojelupalvelut Villa Sanka".

Hakemukset toivomme ensisijaisesti sähköpostiosoitteeseen villasanka@pienryhmakotivllasanka.fi. Otsikoi hakemuksesi "Ohjaaja / Villa Sanka"

Työssä ajokortti (B) on välttämätön ja lääkeluvat katsotaan eduksi. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote (504/2022). Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työpaikka. Työ on kolmivuorotyötä ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:villasanka@pienryhmakotivillasanka.fi