Päiväkodin johtaja / montessoriohjaaja, Montessori Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 30.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkodin johtaja / montessoriohjaaja / varhaiskasvatuksen opettaja

Kaipaatko muutosta työtehtävääsi? Motivoidutko yhteisöllisestä johtamisesta moniammatillisessa työympäristössä? Haluatko työskennellä pienen kodinomaisen päiväkodin rauhallisessa työympäristössä? Työtä tehdään pedagogiikkaa kunnioittaen - ymmärtäen työn merkityksellisyys. Haluatko liittyä työyhteisöömme, jossa sinulla on mahdollisuus edetä uralla.

Pieni 24 - paikkainen leikkikoulumme kaipaa päiväkodin johtajaa.

Seuranasi sinulla on ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut työyhteisö. Päiväkodin johtajan työn ohella luotsaat yhdessä lastenhoitajan kanssa pientä kymmenestä lapsesta koostuvaa 3-5 vuotiaiden lasten ryhmää. Tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus!

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Edellytämme sinulta positiivista työotetta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä ja halua kehittää varhaiskasvatustoimintaa pedagogisista lähtökohdista käsin. Sinulla on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus ja mahdollisesti montessoriohjaajan pätevyys.

Tarjoamme täydellisen mahdollisuuden kehittää omaa johtamisosaamista kokeneen ja ammattitaitoisen työyhteisön parissa, tuntien olevasi osa suurempaa seitsemästä leikkikoulusta koostuvaa kokonaisuuttamme. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta tai koulutusta montessoripedagogiikasta, mielenkiinto riittää. Koulutusohjelmamme myötä sinulla on työnohessa mahdollisuus kouluttautua montessoripedagogiikan ammattilaiseksi.

Työtämme ohjaa selkeä lapsilähtöinen ja osallistava pedagogiikka. Meillä työskennellessäsi sinulla on myös mahdollisuus pidempiin loma-aikoihin.

Lisätietoja: Niina Mantere, niina.mantere@helsingimontessori.fi, p. 040 5300 771

Hakemukset: rekry@helsinginmontessori.fi 30.7.2024 mennessä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.mantere@helsinginmontessori.fi