Palveluohjaaja, virka, ikäihmisten palvelut, palv, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Palveluohjaaja työskentelee Ikäkeskuksessa ja tehtävänkuvaan kuuluu asiakas- ja palveluohjaus, palvelutarpeen arviointi ja kotona asumista tukevien palvelujen myöntäminen sekä muut tehtävät. Palveluohjaajan työnkuvaan kuuluu myös sosiaalihuoltolain mukaisten huoli-ilmoitusten käsittely ja taloudellista tukea tarvitsevien neuvonta ja ohjaus.

Tehtävä edellyttää liikkumista Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, ensisijaisesti Rannikon alueella. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä. Työ on ensisijaisesti päivätyötä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten palveluiden kokonaisuudesta, itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palveluohjaajan viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602927/fi_FI