Sähköasemasuunnittelun tiimipäällikkö, Despro Engineering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sähköasemasuunnittelun tiimipäällikköä!

Etsimme motivoitunutta ja kokenutta sähköasemasuunnittelun tiimipäällikköä liittymään tiimiimme. Tehtävässä vastaat sähköasemasuunnittelun tiimin sekä projektien johtamisesta, tukien tiimin arjen onnistumisia sekä varmistaen projektien laadukkaan toteutuksen sekä asiakastyytyväisyyden. Olet avainroolissa tiimimme menestyksessä ja kasvussa.

Tehtävän kuvaus:

- johtaa ja ohjaa sähköasemasuunnittelun tiimiä varmistaen projektien aikataulujen ja budjettien noudattamisen.

- vastaa tiimin tuesta sekä osaamisen kehittämisestä.

- tarjoaa asiantuntija-apua tiimille.

- kehittää yhdessä tiimin kanssa tiimin toimintatapoja ja prosesseja parantaakseen tiimin hyvinvointia sekä työn tehokkuutta ja laatua.

- osallistuu projektien johtamiseen varmistaen niiden onnistumisen ja asiakastyytyväisyyden

- ylläpitää hyvää yhteistyötä muiden tiimien ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. sähkötekniikka, energiatekniikka) ja vähintään viiden vuoden työkokemusta sähköasemasuunnittelusta.

- kokemusta projektinjohtotehtävistä tai tiimin vetämisestä.

- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia tiiminvetäjänä.

- kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti ja toimia paineen alla.

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

- mahdollisuuden johtaa ja kehittää ammattitaitoista tiimiä

- monipuolisia ja haastavia projekteja

- mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää omaa rooliasi organisaatiossamme

- kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut.

Jos tunnet, että tämä tehtävä sopii sinulle ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, lähetä meille hakemuksesi.

Jos olet kiinnostunut Sähköasemasuunnittelun tiimipäällikön roolistamme, soita ja kysy lisää tehtävästä Team Manager Pasi Kivistöltä (044 535 4591 tai pasi.kivisto@despro.fi) maanantaisin ja keskiviikkoisin, klo 14-16.

Muina aikoina voit kysyä Nawian Head of Sales Mikko Keskiseltä (040 595 4510 tai mikko.keskinen@nawia.fi) tai Managing Consultant Sanna Pelli (0400 244 381) tai sanna.pelli@nawia.fi).

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Nawia Oy:n kanssa.

Voit myös laittaa meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakemuksia käsitellään koko haun ajan. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa joustavasti. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Despro Engineering Oy

Vuonna 2015 perustettu Despro tarjoaa huippuasiantuntijuutta. Olemme erikoistuneet uusiutuvan energian ja kriittisen infran koko elinkaaren asiantuntijapalveluihin - aina suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Luomme rohkeasti ratkaisuja markkinoiden ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Olemme läsnä ja kuuntelemme tarkalla korvalla. Sparraamme yhdessä parhaat ratkaisut, jotta asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa aikataulussa.

Osaavien ja onnellisten insinöörien joukkueemme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellään. Otamme henkilöstömme hyvinvoinnin ja osallistamisen tosissaan. Meillä tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä alan huipulla ja voidaan hyvin. Tämä kaikki näkyy ennätyksellisenä asiakastyytyväisyytenä, kiitettävänä henkilöstötyytyväisyytenä sekä vakaana taloustilanteena.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja mahdollistamme yhdessä vihreää siirtymää. Nyt jo 11 paikkakunnalla, yli 120 osaavan ja onnellisen insinöörin voimin. Lue lisää http://www.despro.fi.

Tervetuloa mukaan huippuasiantuntijoiden joukkueeseemme johtamaan uusiutuvaa energiaa - asiakkaana, kollegana ja yhteistyökumppanina
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/sahkoasemasuunnittelun-tiimipaallikko/me16xx