Hammashoitaja, Inari, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Inari on noin 7000 asukkaan kunta Pohjoisessa Lapissa Inarijärven syleilyssä. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. Saariselän harrastemahdollisuudet ovat puolen tunnin automatkan päässä Ivalosta ja lentoyhteydellä pääsee suoraan Helsinkiin.

Hammashoitolamme sijaitsevat Ivalossa sekä Inarin kirkonkylällä.
Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle.

Pääset työskentelemään pieneen iloiseen työyhteisöömme jossa on kuusi hammashoitajaa, suuhygienisti ja neljä hammaslääkäriä. Työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin avustustyö, ajanvaraus ja hoidontarpeen arviointi puhelimessa. Työssä on mahdollista tehdä suun terveyden ehkäisevää työtä ja lasten terveystarkastuksia.

Saat työhösi perehdytyksen sekä työyhteisön jatkuvan tuen. Potilastietojärjestelmänä toimii Winhit. Arvostamme kykyä sopeutua uusiin ja vaihtuviin tilanteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto ja suuntautuminen suun terveydenhuoltoon terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti. Koeaika on 4 kk. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa!
Hakuaikaa on jatkettu 15.8.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602073/fi_FI