Psykologi, kasvatus- ja perheneuvonta, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Palkkaus: 4131,71€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Satakunnan hyvinvointialueella kasvatus- ja perheneuvonta on keskitetty hallinnollisesti Perhekeskus Lounatuuleen (Porin alue). Toimipisteitä meillä on eri puolella Satakunnan hyvinvointialuetta. Voit esittää toiveesi toimipisteen suhteen. Tarjoamme vakituisia virkoja sekä erimittaisia sijaisuuksia, kuulemme mielellämme toivettasi. Kysythän myös harjoittelupaikoista!

Riippumatta siitä, millä paikkakunnalla työskentelet, olet osa vahvaa kollegoiden tiimiä. Kasvatus- ja perheneuvonnan tiimillä on oma esihenkilö, joka on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä, perhekeskuksen päällikkönä toimii psykologi.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologin tehtäviin kuuluvat vanhemmuuden tuki, lapsen kehityksen tuki (mukaan lukien lasten psykologiset tutkimukset), pari- ja perhesuhteiden tuki sekä asiantuntija-apu.

Tarjoamme sinulle monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä uudistuvassa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen tiimin, esihenkilön ja vastuuyksikön päällikön tuen työhösi. Työn tukena on myös työnohjaus ja ammatillinen lisäkoulutus. Hyvinvointialue tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia työhyvinvoinnin tukemiseen mm. työhyvinvointiraha 200€, liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Osittainen työaika on myös mahdollista.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykologin kelpoisuus, Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 5§ sekä soveltuvuus työhön.

Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on suotavaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, laaja-alaista näkemystä ja innostusta työn kehittämiseen. Eduksi luetaan perheiden kohtaamiseen liittyvä lisäkoulutus ja/tai kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4131,71€ euroa kuukaudessa. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote ennen paikan vastaanottamista.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-02-18-24/fi_FI