Välinehuoltaja, Voideosasto Turku, Orion Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme voideosaston tarpeisiin Turun tehtaallemme työntekijää välinehuoltoon määräaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtävän kuvaus
Välinehuoltajan tehtävä koostuu pääosin tuotantoprosesseissa käytettävien koneenosien, astioiden ja välineiden niin koneellisesti kuin käsinkin suoritettavista pesuista sekä niiden kunnon ja puhtauden tarkastuksista.
Tärkeää työtehtävien kaikissa työvaiheissa on toimintaohjeiden ja lääketeollisuuden hyvien tuotantotapojen (GMP) tarkka noudattaminen. Tehtäviin liittyy dokumentointia sekä tuotannonohjausjärjestelmän käyttöä.
Osastollamme toimit aktiivisessa yhteistyössä oman yksikkömme asiantuntijoiden kanssa. Saat kattavan perehdytyksen ja käytännön opastuksen tehtäviisi. Tehtävä on päivätyötä, mutta työvuorot ajoittuvat klo 06-18 välille. Tehtävä on määräaikainen toukokuun 2025 loppuun ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Yksikön kuvaus
Voideosastolla valmistetaan ja pakataan niin perus- kuin lääkevoiteita. Voideosastollamme valmistuksessa sekä pakkaamossa työskentelee erilaisissa työntekijä- ja toimihenkilötehtävissä yhteensä n. 40 työntekijää. Voideosaston tuotantoprosessit jakaantuvat puolikiinteän massan (voide/liuos) valmistukseen, sen täyttämiseen ja pakkaamiseen joko ruiskuihin, pursoon, pumppupulloon tai lasipulloon. Osa tuotteista lisäksi koteloidaan. Osastomme toimii 2-vuorossa.
Lisää tehtävistä ja toimipisteistämme voit lukea nettisivuiltamme.
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle erilaisia tehtäviä menestyvässä yrityksessä ja pääset samalla näkemään, että minkälaisissa tehtävissä ammattilaiset työskentelevät lääketeollisuudessa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi, jossa on hyvä yhteishenki ja avuliaat työkaverit. Meille Orionilaisille on tärkeää vaalia keskinäistä arvostusta ja kunnioitusta toistemme työtä ja näkemyksiä kohtaan. Muiden kuuntelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen ovat meillä arvokkaita ominaisuuksia saavuttaa tuloksia yhdessä. Työtä teemme tinkimättömällä asenteella, jotta Orion menestyy myös tulevaisuudessa. Lue lisää Orionin työnantajalupauksesta sekä arvoistamme nettisivuiltamme.
Lisäksi tarjoamme:

Kilpailukykyisen kuukausiansion työehtosopimukseen perustuen (työsuhteen alkaessa TVL 2). Osaamisesi kehittyminen huomioidaan palkassasi. Palkkaan sisältyvät työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät sekä työsuoritukseen perustuva tuotantopalkkio.
Mahdollisuuden yhtiön tulokseen perustuvaan vuosipalkkioon.
Kattavat henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuuriedun, erilaisia liikunta- ja harrastekerhoja, mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään sekä terveys- ja kosmetiikkatuotteiden laajan valikoiman ikiomassa henkilökuntamyymälässämme.
Talon sisäisen työterveyspalvelun Turun toimipisteessämme.

Lisää työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.
Edellytykset
Edellytämme kyvykkyyttä 2-vuorotyöskentelyyn ja työ on osittain fyysistä. Lisäksi työssä tarvitset tietokoneen käytön perustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa, sillä työkielemme ja ohjeistuksemme ovat suomeksi. Omaat myös mielellään englannin kielen perusosaamista.
Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Odotamme, että olet perusasenteeltasi aktiivinen, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen sekä huolellinen. Edellytämme halua sitoutua toteuttamaan yhteiset tavoitteet. Olet valmis haastamaan itsesi monipuolisissa tehtävissä ja haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi. Hallitset tehtäväkenttäsi silloinkin, kun sinulla on useita työtehtäviä samanaikaisesti tai työtehtävien prioriteetit muuttuvat yllättäen.
Lisätiedot
Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää viimeistään keskiviikkona 26.6.2024! Aloitamme haastattelut ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Työnjohtaja Minna Kiuru, p. 050 966 7132 (hakuajalla arkisin vko 25 klo 10-11 vko 26 keskiviikkoon asti klo 15-16).
#LI-DNI

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=2560&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol