Varhaiskasvatuksen opettaja, Liivuoren pk, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me etsimme sinua, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ammattilainen, työsuhteeseen Hämeenlinnaan, Liivuoren päiväkotiin.Kiinnostaako? Hienoa, sillä meillä on töitä juuri sinulle!

Haemme Liivuoren päiväkotiin yhtä varhaiskasvatuksen opettajaa esiopetusryhmäänvakituiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Liivuoren päiväkoti on kaikessa rikkaudessaan ainutlaatuinen 252 paikkainen/ n.200 lapsen ja noin 50 aikuisen yhteisö, jossa jokainen nähdään omana arvokkaana itsenään. Liivuoren päiväkodissa toimii 4 kpl 1-5-vuotiaiden lasten kylää sekä esiopetuskylä ja esiopetuksen luontoliikuntaryhmä. Kylät jaetaan lakisääteisiin ryhmiin, joissa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja tai kaksi lastenhoitajaa. Toimintamallimme mahdollistaa sen, että lapset saavat kasvaa ja oppia samassa kylässä, samojen kavereiden ja aikuisten kanssa aina esikouluun asti.

Esiopetuskylässä työskentele kolme opettajaa ja kolme lastenhoitajaa, joten ryhmät ovat pieniä. Päiväkodissamme on erityisopettaja sekä S2-opettaja työn tukena. SAK-ajat suunnitellaan työvuorolistoihin ja ne pitävät. Viikoittainen työaika on 38 h 15 min, ja päivittäinen työaika sijoittuu n. kello 7.00 ja 17.00 välille. Palkkaus on OVTES:n mukainen huomioiden S2 -kielien tuoman haasteen.

Meidän ison yhteisömme valtti on monet eri kansalaisuudet ja erilaisuutta arvostava ilmapiiri. Liivuoren päiväkodissa toimintamme keskiössä on aina lapsi sekä vuorovaikutus lapsen ja henkilökunnan kesken. Lapset oppivat toisiltaan sekä aikuisilta, ja lapset opettavat myös meitä aikuisia. Tule tekemään kanssamme lapsen ja elämän näköistä esiopetusta sekä varhaiskasvatusta.

Lapsiryhmässä päivät ovat toimintaa ja elämää täynnä. Toimit kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lapsen kanssa, osaat pysähtyä hetkeen ja innostua leikeistä ja monipuolisesta tekemisestä yhdessä lasten kanssa. Näet pedagogiikan ja oppimisen toimintana, jossa jokainen hetki on arvokas.

Päiväkodissa työskentelet osana moniammatillista kasvattajayhteisöä yhdessä toisten varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien, avustajien sekä päiväkodin erityisopettajien kanssa. Työssäsi vastaat esiopsin tavoitteiden mukaisesti lasten opetuksesta sekä kasvatuksesta yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa.

Päiväkotimme sisätilojen ohella meillä on hienot puitteet toimintaan lähiympäristössä, luonto- ja kulttuurimahdollisuudet ovat lähellä ja lähiliikenteessä matkustaminen on päiväkotiryhmille maksutonta. Päiväkotimme on samassa rakennuksessa koulun kanssa, joten lähikouluun siirtyminen on helppo askel eskarilaisillemme.

Tarjoamme sinulle laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen. Terveystalosta ostettavat työterveyspalvelumme kattavat ennaltaehkäisevien terveyspalvelujen lisäksi myös yleislääkäritasoisia sairaanhoidon palveluita.Hämeenlinnan kaupungin ulkopuolelta rekrytoitaville kelpoisille vakinaisille ja vähintään 11 kuukaudeksi rekrytoitaville määräaikaisille opettajille myönnämme viikon palkallisen (5 työpäivää) työvapaan.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.06.2024 klo 23:59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Eija Vikman puhelimitse numerosta 040 8696 234 tai sähköpostitse eija.vikman@hmledu.fi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin vaadittava lakisääteinen pätevyys. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 12.06.-25.06.2024. Hakuaika päättyy 25.6.2024 kello 23.59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/bjhbw-varhaiskasvatuksen-opettaja?locale=fi-FI