Kunnossapitoasentaja, Boliden Kevitsa Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Kunnossapidonasentajaa

Kunnossapitoasentajana vastaat tuotantolaitoksen laitteistojen ja koneiden ennakkohuolloista, mikä auttaa varmistamaan tuotannon sujuvuuden ja käyttövarmuuden. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat toiminnallisten tarkistusten tekeminen ja mahdollisten vikojen korjaaminen. Lisäksi vastaanotat työtilauksia ja kirjaat suoritetut työt Maximo-järjestelmään.

Tarvittaessa avustat muiden kunnossapitotehtävissä varmistaen, että koko tuotantolaitos toimii mahdollisimman hyvin. Suunnitellut seisokkityöt sekä työtehtävien suunnittelu ja parannusehdotusten tekeminen ovat myös olennainen osa työtäsi.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

Kokemus kunnossapitotehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus
Hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot
Kyky toimia itsenäisesti ja tiimissä
Aikaisempi kokemus Maximo-järjestelmästä katsotaan eduksi
Kyky sitoutua, olla utelias ja tuoda esille uusia näkökulmia ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti sekä korkeatasoiset henkilöstöedut.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen kunnossapidon insinööri Reijo Orvola reijo.orvola@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 30.6.2024 mennessä. Hakemukset käsitellään GDPR-sääntöjen mukaisesti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tule rakentamaan eteenpäin satavuotista historiaamme ja kestävää tulevaisuutta metallien avulla muille suuntaa näyttäen!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://boliden.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/BolidenJobs/job/Petkula/Kunnossapitoasentaja_JOB_009913?locations=a05723373f2701b1b40a4a1dfc00ecb0&locations=3449ceb6479d0167cfca9407f1009b07