Perusopetuksen ja lukion historian ja yhteiskunta, Muonion kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Muonion kuntaan haetaan historian ja yhteiskuntaopin tuntiopettajan sijaista perusopetukseen ja lukioon
ajalle 1.8.2024-31.7.2026.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöömme.

Tehtävä on päätoiminen. Oppilaita perusopetuksessa luokilla 7-9 on n. 90 ja lukiossa n. 40.

Haemme ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä tuntiopettajaa yhtenäiskouluumme ja lukioomme. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja ja etsimme joukkoomme opettajaa, joka omalla esimerkillään ja kiinnostuksellaan innostaa oppilaita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tuntiopettajan esihenkilönä toimii perusopetuksen rehtori.

Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 1.7.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan haussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609987/fi_FI