Luokanopettaja, Salon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Salon kaupungin perusopetuksessa/Kirkonkylän koulussa on avoinna luokanopettajan viransijaisuus ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Opettaja toimii lukuvuoden 2024 - 2025 kolmannella luokalla.

Tehtävässä edellytetään luokanopettajan kelpoisuutta.

Katsomme eduksi taidon opettaa pehmeitä käsitöitä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa asennetta.

Toivomme myös, että olet kiinnostunut uuden yhtenäiskoulumme kehittämisestä sekä yhteistyöstä yläkoulun kanssa.

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:
- koulutusmahdollisuuksia
- tyky-rahaa Smartumin kautta
- maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
- ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on OVTES:n mukainen. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti kuuden (6) kuukauden jälkeen arvioitavaa henkilökohtaista palkanlisää.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /luokanopettaja ma./Kirkonkylän koulu. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 26.6.2024 klo 12.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAL-03-20-24/fi_FI