Pizzakokki, Mavi Kelebek Kebab-Pizzeria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitään pizzakokkia paistamaan herkullisia jättipizzoja.

Etsimme henkilöä, joka on ahkera, tunnollinen ja luotettava työntekijä. Toivomme, että sinulla on kokemusta pizzoista ja pizzojen paistamisesta. Valikoimiimme kuuluu myös kebab ja plussaa jos sinulta löytyy kokemusta myös kebabruokien valmistuksesta. Meidän erikoisuutemme on jättikokoiset pizzat 60cm halkasijaltaan sekä perhepizzat 50cm halkaisijaltaan, jotka ovat suosittuja tuotteitamme. Työssä jättikokoisten pizzojen paistaminen tulee sinulle tutuksi, mutta me opetamme sinulle jättipizzan valmistamisen salat, jos sinulla ei ole vielä kokemusta siitä.

Olemme pieni perheyritys ja toimineet Kemijärvellä n.7 vuotta Napoli Pizzerian yrittäjinä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa työntekijänä vastuulliseen rooliin yrityksessämme. Jokainen työntekijä on tasa-arvoinen ja teemme kaikki monipuolisia työtehtäviä mahdollistaen asiakkaan nopean palvelun sekä positiivisen asiakaskokemuksen.

Arvostamme kokemusta toimialalta ja rohkeutta tarttua uuteen. Kielitaitovaatimuksena ensisijaisesti suomi, mutta meillä on mahdollisuus tehdä töitä myös englannin, kurdisoranin, badinin ja persian kielillä. Etsimme ensisijaisesti kokoaikatyöntekijää, mutta voimme sopia työajoista joustavasti. Avustetaan asunnon etsinnässä.

Hae työpaikkaa osoitteesta