Mittaustyönjohtaja, Mittasuora Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mittaustyönjohtajana pääset hoitamaan monipuolisesti erilaisten rakennusprojektien mittaustöitä. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Valmistelet mittaustyöt, suoritat kartoitus- ja merkintämittauksia ja laadit niihin liittyvät dokumentit ja raportit. Suunnittelet ja organisoit mittaustyöt projektien aikataulujen mukaisesti ja toimit yhteistyössä asiakkaan kanssa. Varmistat mittaustesi laadun ja vastaat kaluston hallinnasta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten maanmittausinsinöörin tai kartoittajan tutkintoa. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta mittaustöiden hoitamisesta. Työskentelet huolellisesti ja kykenet toimimaan itsenäisesti sekä yhteistyössä muiden kanssa. Osaat hyödyntää moderneja mittauslaitteita. Luemme eduksi kokemuksen laserkeilausaineistojen käsittelystä. Tehtävä vaatii B-ajokortin sekä hyvän suomen kielen taidon.

Tehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Jos olet etsimämme mittaustyönjohtaja, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mittasuora@mittasuora.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jaakko.tawast@mittasuora.fi