Perheneuvolan sosiaalityöntekijä, Tornio, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Palkkaus: 3732,32€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perheneuvolan sosiaalityöntekijä työskentelee lapsiperheiden palveluissa, tiiviissä yhteistyössä perheneuvolan psykologien ja muiden lapsiperheiden palveluiden kanssa. Tehtävä sijoittuu Lounaisen Lapin alueelle, ensisijaisesti Tornion perheneuvolaan. Lounaisen alueen perheneuvolan tiimiin kuuluu psykologeja ja tällä hetkellä kolme (3) sosiaalityöntekijää.

Työskentely edellyttää itsenäistä työotetta, hyviä ihmissuhde-, verkosto - ja tiimityötaitoja sekä hyviä dokumentointitaitoja. Kokemus perheneuvolan sosiaalityöstä ja/tai lapsiperheiden sosiaalityöstä ja tehtävään soveltuva terapiaosaaminen voidaan katsoa hakijan eduksi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Jos tehtävää ei saada täytettyä mainitun lain 7§:n mukaisella pätevällä sosiaalityöntekijällä, voidaan sijaisuus täyttää myös mainitun lain 12 §:n mukaisella sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Tehtävän palkkaus on 3 732,32 €/kk, muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta 504/2002).
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus sähköisesti Kuntareky-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 12.7.2024 klo 15.00 saakka.
Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603495/fi_FI