Arkistoharjoittelija, Pelastakaa Lapset ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.

www.pelastakaalapset.fi

Haemme

ARKISTOHARJOITTELIJAA, Kv. ohjelmiin

Pelastakaa Lapsissa kv. ohjelmissa on käynnissä asiakirjahallinnan kehittämisprojekti, jonka yhtenä osana on paperiarkiston muodostaminen ja tarpeettoman asiakirja-aineiston hävittäminen. Arkistoharjoittelijan tehtävänä on järjestää, seuloa, luetteloida ja kuvailla Pelastakaa Lasten kv. ohjelmien arkistoa. Harjoitteluun voi kuulua myös muita asiakirjahallinnan tehtäviä.

Tehtävässä tarvitaan järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja Office-ohjelmien hallitsemista. Tehtävä vaatii myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Historia- tai arkistoalan opinnot tai aiempi kokemus asiakirjahallinnan tehtävistä katsotaan eduksi harjoittelijaa valittaessa. Toivomme hakijoilta korkeakoulun myöntämää harjoittelutukea, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakirjahallinnan tehtäviä kansainvälisessä ohjelmatiimissä. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Käpylässä.

Harjoittelu on määräaikainen ajalla 1.8. 31.10.2024 sekä kokoaikainen.

Harjoittelijan palkka on 1399 €/kk.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.7.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin arkistokoordinaattori Virpi Kurhela, virpi.kurhela@pelastakaalapset.fi, +358 50 479 3687.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.pelastakaalapset.fi/jobs/4597391-arkistoharjoittelija