Projekti-insinööri rautateiden turvalaitetekniikka, Rejlers Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko päästä mukaan rakennuttamaan Suomen merkittävimpiä ratahankkeita?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä etsimme Rejlersille uransa alkuvaiheessa olevaa projekti-insinööriä rautateiden turvalaitetekniikan pariin vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tulet toimimaan osana turvalaitetekniikan ammattilaisten tiimiämme. Tiimimme toimii tärkeänä osana isoja rautateiden infrahankkeita ja toteuttaa myös vaativia rautateiden turvalaitteisiin kohdistuvia erillishankkeita/toimeksiantoja. Tehtäväsi koostuvat turvalaitetekniikan- ja järjestelmien eri osa-alueista.

Työssäsi pääset kehittämään sekä kartuttamaan osaamistasi monipuolisesti. Työnkuva ja roolisi tiimissämme luodaan kykyjesi, mielenkiintosi ja aiemman työkokemuksesi mukaan.

Alalle on saatavilla vähän koulutusta oppilaitoksista, joten turvalaitetekniikan ammattilaiseksi kasvetaan eri työtehtävistä. Tarjoamme uusille henkilöille mahdollisuuden kehittyä alalle osana tiimiämme. Lisätietoa turvalaitetekniikasta löytyy Väyläviraston rautateiden erilaisista turvalaitetekniikan julkaisuista: https://vayla.fi/palveluntuottajat/ohjeluettelo

Olemme tunnettu rautateiden sähkö- ja turvalaiterakentamisen suunnittelun, rakennuttamisen, projektijohtamisen ja asennusvalvonnan asiantuntija. Toimimme lisäksi asiantuntijana ja valvojana Liikenneviraston ja yksityisraideasiakkaiden ratahankkeissa. Tavoitteenamme on tarjota väyläalan parhaat ammattilaiset ja hoitaa hankkeet kokonaistaloudellisesti edullisin ratkaisuin sovituissa aikatauluissa. Merkittävimpiä väylähankkeitamme Suomessa ovat olleet Länsimetron, Oikoradan ja Lahti-Vainikkalan rakennuttamisprojektit.

Toimimme projektinjohtokonsultin tehtävissä mm. seuraavissa hankkeissa:

https://vayla.fi/kouvola-kotka-hamina
https://vayla.fi/helsinki-riihimaki
https://vayla.fi/rantaradan-parannustoimet
https://vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisuhakuinen ja energinen tiimityöskentelijä. Olet kiinnostunut kehittymään työssäsi ja haluat edetä urallasi rautateiden turvalaitetekniikan pariin. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä rakentamisen ruuhka-aikana myös epäsäännöllisissä työajoissa.

Odotamme sinulta:

tehtävään soveltuvaa koulutusta (Ins. / DI) sähkö-, automaatio, tieto- tai kybertekniikan alalta
halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
matkustusvalmiutta kotimaassa

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä työskennellessä pääset kartuttamaan osaamistasi useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career.rejlers.fi/fi/jobs/4598526-projekti-insinoori-rautateiden-turvalaitetekniikka