Parturi-kampaaja / sopimusyrittäjä / Hius- ja Kau, Goldpine Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 22.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hius - ja Kauneushuone Kristalli on perustettu vuonna 2014 ja omistaja vaihtui vuonna 2022 jonka jälkeen olemme kasvaneet, kehittyneet ja muuttaneet uusiin liiketiloihin.
Hius - ja Kauneushuone Kristalli tarjoaa monipuolisesti palveluita ja tiloissamme toimii myös Framesi Finlandin pääkonttori sekä maahantuonti.
Olisitko sinä uusi tiimimme jäsen?

Etsimme parturi-kampaajaa jonka palveluihin kuuluu monipuolisesti niin parturileikkaukset, kampaukset kuin myös eri vaalennustekniikat tai leikkaukset. Toki kaikkea ei tarvitse osata, meillä pääset myös oppimaan ja kehittymään. Kouluttaudumme tasaisin väliajoin ja osaamme myös pitää hauskaa työkavereiden kesken.

Framesi Finlandin maahantuonnin läsnäolo tuo tuulahduksen kansainvälisyyttä keskelle Hämeenlinnaa ja sitä kautta saamme paljon uusia trendejä ja oppeja käyttöömme sekä mahdollisuuden kansainvälisiin tapahtumiin.

Oletko aina unelmoinut kouluttajan tehtävistä? Entä kansainvälisistä koulutuksista ulkomailla?
Meillä se on mahdollista!

Hius- ja Kauneushuone Kristalli koostuu huippuammattilaisista jotka kehittelevät uusia reseptejä ja sparraavat toisiaan, meillä et jää yksin vaan olet osa porukkaa jossa pääset kokemaan paljon!!

Meille sinun ei tarvitse tuoda kuin y-tunnuksesi ja sakset, niin me hoidamme loput!
Meillä on laaja-asiakaskunta, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:annika@khkristalli.fi