Ohjaaja, Iisalmi, Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, Haipakka-asunnot

Haluatko toteuttaa asukkaiden omannäköistä ja hyvää elämää? Etsimme tiimiimme motivoitunutta ja sydämellistä ohjaajaa kehitysvammaisten ja autismiskirjon henkilöille ympärivuorokautiseen asumispalveluun Iisalmeen. Haipakka asunnot tarjoavat kodikkaan ja yhteisöllisen ympäristön, jossa voi aidosti vaikuttaa asukkaiden arkeen ja hyvinvointiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen ohjaajan tehtävän yksikössämme. Lisäksi pääset vahvistamaan asukkaidemme osallisuuden toteutumista autismikuntoutuksen keinoin.

Ohjaajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen. Tarjoamme monipuolisen työterveyspalvelut, E-passi Flex -edun, työsuhdepyöräedun sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja), nepsy-osaamista sekä avointa mieltä ja asiakkaita arvostavaa työotetta. Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kaisa.syvavirta@savas.fi