Teollisen puurakentamisen työelämäprofessori, Aalto-yliopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulun Rakennustekniikan laitos etsii nyt
Teollisen puurakentamisen työelämäprofessoria

Aalto-yliopiston Rakennustekniikan laitos hakee työelämäprofessoria, jolla on akateeminen tausta teollisessa puurakentamisessa, mukaan lukien muun muassa seuraavat alueet: esivalmistettujen puurakennustuotteiden mekaaninen suorituskyky, rakennuttaminen, rakennusfysiikka. Hakijan odotetaan tekevän monialaista tutkimusta yhdessä rakennustekniikan ja muiden alojen tutkijoiden kanssa.

Professuurin päätavoitteena on vahvistaa teollisen puurakentamisen alaa. Tutkimus on tarkoitus toteuttaa puoliksi Aalto-yliopistossa ja puoliksi Savonlinnan teknologiapuistossa (XAMK, ammattikorkeakoulu). Savonlinnan teknologiapuisto on tammikuussa 2024 avattu hyvin varusteltu puurakentamisen testauslaitos. Professorin tulee vahvistaa yhteistyötä yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa paitsi Savonlinnan alueella, myös laajemmin Suomessa. Lisäksi suunnitteilla on kansallista ja kansainvälistä tutkimustoimintaa yhteistyössä alueen yritysten ja Aalto-yliopiston tenure track -professorien kanssa. Tehtävästä on kattava ilmoitus englanniksi https://www.aalto.fi/en/open-positions/professor-of-practice-industrial-wood-construction

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.7.2024 hakusivustomme kautta https://www.aalto.fi/en/open-positions/professor-of-practice-industrial-wood-construction

Aalto-yliopiston työntekijöiden ja vierailijoiden tulee hakea paikkaa sisäisen HR-järjestelmän Workdayn (avainsana Find Jobs) kautta käyttämällä olemassa olevaa Workday-käyttäjätiliään (ei ulkoisten avoimien työpaikkojen verkkosivujen kautta).

Haethan tehtävään toimittamalla meille seuraavat hakumateriaalit englannin kielellä ja PDF muodossa:

- Insinööritieteiden korkeakoulun dekaanille osoitettu hakemuskirje, joka sisältää yhteenvedon hakijan ansioista, tärkeimmistä saavutuksista ja motivaation tehtävään Aalto-yliopistossa
- Curriculum Vitae - käytäthän TENK:in ansioluettelomallia
- Julkaisuluettelo, johon on merkitty enintään viisi tärkeintä julkaisua
- Research statement, joka sisältää suunnitelman tulevasta tutkimuksesta Aalto-yliopistossa (enintään 4 sivua)
- Teaching statement, jossa keskitytään opiskelijoiden ohjaukseen ja valvontaan

Hakijoilta edellytetään tehtävän vaatimaa englannin kielen osaamista. Tutkimus- tai opetustehtävään nimitettävältä ulkomaalaiselta henkilöltä ei vaadita suomen tai ruotsin kielen taitoa. Haluatko tietää enemmän meistä ja tulevista kollegoistasi? Katso nämä videot: Aalto University - Towards a better world, Aalto People, and Shaping a Sustainable Future. Lue lisää työskentelystä Aallossa: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon. Tutustu uuteen virtuaalikampuskokemukseemme: https://virtualtour.aalto.fi/.

Lisätiedot

Jos innostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 21.7.2024, klo 23.59.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai meistä, ota yhteyttä laitoksen rekrytointityöryhmän puheenjohtajaan, Professori Gerhard Fink. Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, ota yhteyttä HR Partner Merja Seppänen, sähköpostit etunimi.sukunimi@aalto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.aalto.fi/en/open-positions/professor-of-practice-industrial-wood-construction