Lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut, ympärivuorok, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ympärivuorokautinen palveluasuminen tarjoaa asukkaille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa hoitoa ja tukea ympäri vuorokauden. Samalla se tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen ympäristön, jossa he voivat asua ja elää arvokasta elämää. Yksiköissämme hoitajien toimintaa ohjaa ihmislähtöinen ajattelu. Siinä asukkaan yksilöllinen elämänkokemus, ainutlaatuinen persoona ja läheiset otetaan arvostavasti huomioon osana hoitotyötä. Asukkaan tapoja, tottumuksia ja toiveita pyritään kuulemaan ja toteuttamaan, koskivatpa ne arjen puuhia tai elämänrytmiä. Meillä jokainen saa elää omannäköistä elämää.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja sinulla on itselläsi mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin, sillä meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Tervaskanto, jossa asuu yhteensä 42 asukasta, sijaitsee Somerolla keskustan tuntumassa. Yksikössämme on kaksi osastoa kahdessa kerroksessa ja syksyllä muutamme rakenteilla oleviin uusiin tiloihin. Someron idyllisessä maalaismaisemassa sijaitsevassa Katajakodissa on neljä ryhmäkotia, joissa jokaisessa on 15 asukasta.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä idyllisen ja toimivan työympäristön.

Etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-748-24/fi_FI