Varhaiskasvatuksen opettaja, Salon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Palkkaus: 2945,73€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Salon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee kahta määräaikaista varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 1.8.2024-31.7.2025 päiväkoti Mesikämmeneen

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä oman lapsiryhmänsä osalta ja johtaa tiiminsä pedagogista työtä.

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:
- koulutusmahdollisuuksia
- tyky-rahaa Smartumin kautta
- maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
- ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan
- vaateraha (100 €) maksetaan koko toimintavuoden (elokuu-heinäkuu) töissä oleville.

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen tai varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus.

Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.
Tehtävässä tarvitaan laaja-alaista pedagogista varhaiskasvatuksen osaamista.

Tehtäväkohtainen palkka on 2945,73, €/kk. Kasvatustieteen maisterin tutkinnon suorittaneille maksetaan erillislisä (88,46 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää sekä kuuden (6) kuukauden jälkeen arvioitavaa henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta sekä todistus lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työsopimuksen tekemistä.

Koeaika on kuusi kuukautta, mikäli työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Tuija Ahlqvist, 0447787896, tuija.ahlqvist@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / VO ma./Mesikämmen. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 26.6.2024 klo 12.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAL-03-24-24/fi_FI