Business Controller, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Business Controlleria toimimaan mielenkiintoisten ja monipuolisten tuotekustannuslaskennan tehtävien pariin. Tässä roolissa pääset osaksi kansainvälistä työympäristöä sekä olemaan vahvasti mukana SSAB:n tuotekustannuslaskentaan liittyvää kehitystyötä sekä tehtaisiin liittyviä hankkeita. Business Controllerina pääset yhdistämään teknisen osaamisesi ja ymmärryksesi talouden prosesseista sekä kehittymään ammattilaisena. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävänkuvaus:
Business Controllerina tulet toimimaan SSAB:n tuotekustannuslaskentajärjestelmien sekä niiden kehittämisen parissa. Roolissa toimit yhteistyössä muun kustannuslaskentatiimin sekä toimittajien kanssa ja tehtäviisi kuuluu muun muassa kustannuslaskentaan, kustannusmallinnukseen ja raportointiin liittyvät tehtävät. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on erinomaiset tekniset valmiudet työskennellä Excelin, SQL:n ja PowerBI:n parissa sekä oma-aloitteinen työskentelytapa ja vahvat loogisen päättelykyvyn taidot.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä työympäristössä, jossa rakennamme ensimmäisenä maailmassa uutta fossiilivapaata terästuotantoa
- Mahdollisuuden päästä kehittymään sekä työskentelemään kokeneiden kustannuslaskenta-asiantuntijoiden kanssa
- Kattavan perehdytyksen
- Joustavan etätyömahdollisuuden

Työtehtävät:
- Tuotekustannuslaskentajärjestelmän parissa toimiminen ja sen kehittäminen
- Kustannusmallinnukseen ja raportointiin liittyvät tehtävät
- Erilaiset ad-hoc tehtävät (esim. datan hakeminen ja kyselyihin vastaaminen)
- Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa (esim. muut liiketoiminta-alueet, IT-toimittaja)

Etsimme:
- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa
- Ymmärrystä talouden prosesseista ja kustannuslaskennasta
- Erinomaisia IT-taitoja ja osaamista Excelin, SQL:n sekä PowerBI:n käytöstä
- Analyyttista, tarkkaa sekä oma-aloitteista työskentelytapaa
- Suurta motivaatiota oppia ja halua ymmärtää tehtaiden tuotantoprosesseja
- Sujuvaa englannin kielen taitoa

Rekrytointiprosessimme:
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

SSAB Europe Oy:
SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö ja johtava erikoislujien terästen ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. SSAB:n visiona on entistä vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:n tavoitteena on tuoda fossiilivapaa teräs markkinoille ensimmäisenä teräsyhtiönä vuonna 2026 ja päästä suurelta osin eroon oman toimintansa hiilidioksidipäästöistä noin vuonna 2030.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/business-controller-ssab-hameenlinna/1ORW29?i=0