Lähihoitaja, toimi, kuntoutusyksikkö, Pyhäjoki, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Lähihoitaja työskentelee kolmessa vuorossa vastaten asukkaiden hoivasta ja huolenpidosta kuntoutuyhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää viikonloppuisin työskentelyä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten palveluista, kuntouttavaa työotetta, positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kinestetiikka- ja RAI osaaminen katsotaan vahvuudeksi työhön valittaessa.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/586488/fi_FI