Sairaanhoitaja Päivystys K1 ja Päivystysosasto K4, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Palkkaus: 2925,74€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NYT TARVITTAIS SAIRAANHOITAJIA YHTEISPÄIVYSTYKSEN JA PÄIVYSTYSOSASTON TEHTÄVIIN!
KEHITÄMME TOIMINTAA JA AVAAMME UUSIA TEHTÄVIÄ. SINULLA ON TÄMÄN UUDEN TEHTÄVÄN KAUTTA MAHDOLLISUUS TOIMIA LAAJASTI AKUUTIN HOITOTYÖN PARISSA KESKUSSAIRAALASSA JA KEHITTÄÄ OMAA OSAAMISTA.

KIINNOSTUITKO? HAE ROHKEASTI TYÖTÄ, RIIPPUMATTA SIITÄ OLETKO HAKEMASSA ELÄMÄSI ENSIMMÄISTÄ TYÖPAIKKAA TAI PONNAHDUSLAUTAA URALLE.

PÄIVYSTYSOSASTO K4
Meillä pääset hoitamaan akuutisti sairastuneita aikuisia. Hoitoaika-tavoite on 48 h. Töitä tehdään yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu hoitajia, fysioterapeutteja, sihteerejä, lääkäreitä, laitoshuoltajia ja kotiutushoitajia. Meillä pääset oppimaan sen, mitä et osaa ja mukanasi saat tuoda omat oppisi. Ketään ei jätetä yksin ja kysyä saa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta työvuoromahdollisuuksia on monia, voit tulla töihin vaikka aamusta iltaan, ja pitää sen jälkeen vapaata pidemmissä pätkissä.

YHTEISPÄIVYSTYS K1
Yhteispäivystys, eli akuuttihoitotyön kruununjalokivi kaipaa myös Työntekijöitä! Yhteispäivystyksessä hoidetaan välitöntä hoitoa vaativia päivystyspotilaita sekä terveysasemien kiirevastaanoton potilaita.
Meillä on mahdollista työskennellä sekä akuutti- että vastaanottojen puolella. Työ on haastavaa ja ajoittain kiireistä, mutta haasteitahan sinäkin lähdit hakemaan, vai mitä? Työtä tehdään vuorotyönä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorosuunnitteluun.

Jokaisella työntekijällä on työsopimuksessa määritelty työyksikkö, mutta tähän tehtävään valittuna sitoudut toimimaan sekä yhteispäivystyksessä että päivystysosastolla kulloisenkin vallitsevan tilanteen mukaan.
Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme monipuolisen työnkuvan, moniammatillisen työyhteisön sekä tuen työntekoon. Näin pääset kehittämään akuuttihoitotyön osaamistasi monen eri erikoisalan potilaiden kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Mikäli olet valmistumassa oleva sairaanhoitaja, mainitse siitä hakemuksen lisätietoihin.

Hoitajien tehtävissä edellytetään voimassa olevaa E-K:n hyvinvointialueen lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työn alkaessa.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Tule tekemään merkityksellisiä tekoja ja hae jo tänään! Tsemppiä työnhakuun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609501/fi_FI