Työpajaohjaaja, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpajaohjaaja toimii ammatillisena ohjaajana Omnian Nuorten työpajojen uudella Koodauspajalla. Työpajalla tehdään nuorten kanssa koodaukseen, tietotekniikkaan ja digitaalisiin sovelluksiin liittyviä töitä sekä tuetaan nuoria etenemään heidän yksilöllisillä poluillaan kohti työtä, opintoja tai muita heille merkityksellisiä tavoitteita. Työpajojen asiakkaat ovat pääasiassa tukea tarvitsevia työttömänä olevia nuoria Espoon seudulta (Espoo, Kirkkonummi ja Kauniainen).

Työpajaohjaaja suunnittelee, koordinoi ja ohjaa koodauspajalla toteutettavaa työtoimintaa. Työpajan toiminta on uutta, joten toiminnan sisällöt muotoutuvat tarkemmin työpajaohjaajan osaamisen mukaan ja työpajaohjaaja pääsee suunnittelemaan työpajalla toteutettavia tarkempia työtehtäviä. Työpajan toiminnan on tarkoitus jatkua myös vuodesta 2025 eteenpäin, ja toiminnassa on tavoitteena luoda työelämä- ja yritysyhteistyötä alan yritysten kanssa. Työpajaohjaaja toimii työpajanuoren ammatillisena valmentajana omalla vastuualueellaan. Työpajaohjaaja toimii yhteistyössä yksilövalmentajan kanssa ja osallistuu nuoren tavoite- ja palautekeskusteluihin sekä nuoren henkilökohtaisen suunnitelman edistämiseen.

Tehtävässä edellytetään vähintään toisen asteen soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kykyä ohjata ja suunnitella ammatillista toimintaa ryhmälle, joka koostuu toimintakyvyiltään, valmiuksiltaan ja tiedoiltaan erilaisista nuorista. Työssä vaaditaan siis ammattialan osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, taitoa organisoida ja suunnitella työtehtäviä sekä paineen ja epävarmuuden sietokykyä.

Eduksi luetaan kokemus ohjaus- tai valmennustyöstä tukea tarvitsevien nuorten parissa sekä vieraskielisten nuorten parissa työskentelystä ja tietoteknisen alan eri ammatillisten koulutuksien tuntemus.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Lääkärikeskus Aava.

Haku toteutetaan anonyymillä rekrytoinnilla. Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604844/fi_FI