Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Palkkaus: 2293,02€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa Norpanhovin päiväkotiin. Työyksikkö voi vaihtua työsuhteen aikana. Norpanhovin päiväkoti sijaitsee Anttolassa. Päiväkodissa on kolme lapsiryhmää, joista esiopetusryhmä sijaitsee Anttolan yhtenäiskoulun yhteydessä. Esiopetusryhmässä työskentelevät varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Mikkelin varhaiskasvatuksen yksiköihin voi tutustua verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Mikkelin kaupungille valtionavustusta. Avustuksella palkataan esiopetusryhmään kolmanneksi työntekijäksi toinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtäviin kuuluu osavastuu lapsiryhmän työskentelystä, yhdessä muun tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus (Varhaiskasvatuslaki 540/2018, §28). Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko, palkkaus ja työsuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tule mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Arvostamme kehittämismyönteistä, pedagogista ja sensitiivistä työotetta. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika päättyy 3.7.2024 klo 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, ja alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609069/fi_FI