Sosiaaliohjaaja, Kinaporin seniorikeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Palkkaus: 2765,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kinaporin seniorikeskuksessa toimii palvelutalo, kaksi ryhmäkotia, arviointi- ja kuntoutusyksikkö, päivätoiminta sekä eläkeläisille ja työttömille suunnattu palvelukeskus. Taide ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä palvelukeskuksen toiminnassa. Moninaisuus ja monikulttuurisuus ovat toimintakulttuurimme olennainen osa.

Haemme sosiaaliohjaajaa palvelukeskukseen ajalle 15.8.2024 - 31.5.2025.

Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluvat tuettujen ryhmien ohjaaminen ja palveluneuvonta sekä osallistuminen palvelukeskuksessa järjestettävien tilaisuuksien toteuttamiseen. Tuettuja ryhmiä järjestetään pääasiassa muisti-, omaishoidon- ja mielenterveys- ja päihde - asiakkaille. Toimintaa on tarjolla myös maahan muuttaneille ikääntyneille helsinkiläisille.

Työajastasi 40 % ohjautuu Tsemppi-toimintaan, joka on kotiin vietävää sosiaalista kuntoutusta.

Palvelukeskuksessa sinulla on 3 kollegaa ja muodostatte sosiaaliohjaajien tiimin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Hyvät vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen ja positiivinen työote sekä organisointi- ja yhteistyökyky auttavat sinua työssä menestymisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi toiminnallisen menetelmien tuntemuksen ja kokemuksen mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa tehdystä työstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-466-24