Keittiömestari, Linnateatteri yhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 6.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme intohimoista keittiömestaria!

Linnateatterin ravintola on tarjonnut unohtumattomia hetkiä jo yli 20 vuoden ajan. Haluaisitko sinä olla luomassa ainutlaatuista palvelua ja olla näkyvä osa tiimiämme?

Turun keskustassa sijaitseva Linnateatteri on tunnettu monitasoisesta viihteestä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kulttuurinnälkään ja -janoon. Esitystoiminnan lisäksi Linnateatterissa järjestetään tapahtumia ja yksityistilaisuuksia cocktailtilaisuuksista konsertteihin, joissa ruokapalvelut ovat olennainen osa tapahtumaa.

Toimenkuvaasi kuuluvat keskeisesti maistuvien ruokaelämysten suunnittelu teatteriravintolan miljööseen, keittiötiimisi kokoaminen, keittiötyöhön osallistuminen sekä keittiön operatiiviset toiminnot. Keittiömestarina suunnittelet ruokapalvelut kate- ja tuotetietoisesti ja osaat mitoittaa tarpeet sesongin mukaisesti taloudellista hahmotuskykyä hyödyntäen. Työtehtävät painottuvat teatteri- ja tapahtumapalvelujen ympärille iltaisin ja viikonloppuisin.

Olethan jo kokemusta keittiöstä kartoittanut ammattilainen, jonka huumori ei hyydy edes paineen alla ja johdat joukkoasi sydämellä. Toivomme sinulta tiimihenkisyyttä, jossa olet tärkeä osa palvelukokemuksen onnistumista.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa voit vaikuttaa työnkuvaasi, vapaat ja luovat kädet toteuttaa persoonaasi ja osaamistasi keittiössä sekä mahtavan työyhteisön, jossa nauru on päivittäin läsnä.
Meille sinä olet tärkeä.

Palkka muodostuu valittavan henkilön kokemustason mukaan. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.8.2024 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maiju.kotialho@linnateatteri.fi