Terveyskeskushammaslääkäri, Hammashoitola, Liedon, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimen pääasiallinen sijoituspaikka tällä hetkellä on Kosken terveysaseman hammashoitola. Toimipisteessä on hammaslääkärin sekä suuhygienistin vastaanotot, joka mahdollistaa hyvän yhteistyön suun terveyden edistämistyössä. Asiakasvalikoima kattaa niin aikuis- kuin koululaisväestön. Työ on monipuolista hammaslääkärin perustyötä laajan väestöpohjan myötä ja takaa näin mielenkiintoisia haasteita työhön. Laaja-alainen toimintavalmius katsotaan eduksi.

Kuvantaminen on digitalisoitu, VistaScan. Panoraamakuvausmahdollisuus on Liedon pääterveysasemalla. Potilastietojärjestelmänä on LifeCare. Kaikki potilaat ovat kutsujärjestelmän piirissä. Hoidon piiriin kuuluu Liedon, Marttilan ja Koski TL:n väestö. Yhteistyöalueen päiväaikainen päivystysvastaanotto klo 8-16 on Liedon pääterveysaseman hammashoitolassa. Kosken hammashoitolassa on myös omat päivittäiset päivystysajat etäisyyksien vuoksi.

Arki-ilta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys on järjestetty kuntien ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin yhteistyönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1635-23/fi_FI