Psykiatrinen sairaanhoitaja, Julkiset palvelut, T, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Psykiatrista sairaanhoitajaa Tervolaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ psykiatrisena sairaanhoitajana pitää sisällään?

Psykiatrisena sairaanhoitajana Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta terveydenhoitoa Tervolan alueen asiakkaille. Tehtäviisi kuuluvat psykiatrisen sairaanhoitajan itsenäinen vastaanoton pitäminen mielenterveysasemalla. Meillä hoidetaan asiakkaita, joilla on haasteita mielenterveyden tai riippuvuuksien kanssa. Hoidettavana sinulla on asiakkaita lapsista ikäihmisiin. Kanssasi mielenterveysasemalla työskentelee toinen kokenut psykiatrinen sairaanhoitaja. Terveystalon psykiatri käy Tervolassa kerran kuukaudessa ja muina aikoina hän on konsultoitavissa. Terveystalon päihdelääkäri on myös konsultoitavissa.

Mielenterveysasema toimii terveysasemalla uusissa tiloissa. Terveydenhuollon kaikki yksiköt toimivat samassa rakennuksessa, joten yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on tiivistä ja saumatonta. Terveysasemalla kanssasi työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Meillä työskennellään arkisin klo 8-16. Myös ajoittain etätyön tekeminen on mahdollista sopia.

Terveystalon Kumppanuusratkaisuissa pääset työskentelemään Terveystalolle ulkoistetulla terveysasemalla, jolla toimimme terveysasematyöhön tutkimusten pohjalta kehittämämme tiimimallin mukaisesti. Tiimimallissa pyrimme ratkaisemaan potilaan hoidon tarpeen tämän ensimmäisen yhteydenoton aikana, mikä sujuvoittaa paitsi ammattilaistemme työtä, myös asiakkaan hoitoon pääsyä. Työ Kumppanuuksissa painottuu paitsi jo puhjenneiden sairauksien ja vaivojen hoitamiseen sekä potilaiden terveyden edistämiseen. Yhteinen tavoitteemme on lisätä potilaiden terveitä elinvuosia.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksensa on sairaanhoitajan tutkinto. Toivomme, että olet suuntautunut mielenterveys- ja riippuvuuksien hoitotyöhön. Työkokemus mielenterveys- ja riippuvuuksienhoitotyöstä katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet motivoitunut työhösi sekä haluat kehittää ammattitaitoasi ja työyhteisöäsi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote lasten ja nuorten sekä iäkkäiden kanssa työskentelyä varten.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 21.7.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Toimipaikanpäällikkö Heidi Putaansuu (puh 0504760087. heidi.putaansuu@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240734/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer