Asiakkuusvastaava, Kalajoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Palkkaus: 2921,27€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalajoen kaupungin tilapalvelut hakee

ASIAKKUUSVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen 19.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asunnot hallinnointiin, vuokraukseen, asiakaspalveluun ja isännöintiin liittyvät tehtävät ja muita tilapalvelujen toimistotehtäviä osaamisesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammattitutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytapaa, riittävää tietoteknistä osaamista sekä halua palvella asiakkaita.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kiinteistöjen, rakentamisen ja/tai taloushallinnon parista sekä motivaatiota osaamisesi ja työsi kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle Kalajoen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2921,27€/kk, lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää enintään 8%. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Kielitaitovaatimuksena erinomaisen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Kaupunki tukee työntekijöiden työhyvinvointia laajalla ja monipuolisella henkilöstöetuustarjonnalla. Meillä on käytössä työsuhdepolkupyöräetu.

Hakemus tulee jättää sähköisesti 30.6.2024 klo 21.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapalvelujohtaja Leena Löytynoja p. 040 657 4989, leena.loytynoja@kalajoki.fi (arkipäivisin klo 8-15.00, ei tavoitettavissa 28.6 ja 5.7)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609812/fi_FI