Näkövammaistaitojen ohjaaja/kuntoutustyöntekijä,, Näkövammaisten liitto ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa iloiseen joukkoomme!
Haemme asiantuntijaa opintovapaan sijaisuuteen vuoden 2025 loppuun Näkövammaisten liiton kuntoutukseen. Tehtävässä vastaat näkövammaisten ja näköongelmaisten lasten ja heidän perheidensä kuntoutusprosessista osana moniammatillista tiimiä näkövammaistaitojen ohjaajana ja/tai oman pohjakoulutuksesi mukaisesti, esim. toimintaterapeuttina tai sairaanhoitajana. Työ sisältää ohjausta myös aikuiskuntoutujien ja heidän läheistensä kanssa.
Edellytämme hakijalta amk-tasoista sote-alan tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattirekisteriin sekä rikosrekisteriotetta alaikäisten kanssa työskentelyn vuoksi.
Eduksi katsomme kokemuksen näkövammaisuudesta, näkövammaistaitojen eat, tai vastaava osaaminen
Tarjoamme sinulle:
- sitoutuneen ja innostuneet työyhteisön
- mahdollisuuden työn kehittämiseen
- oman työhuoneen ja näkövammakuntoutukseen soveltuvan työympäristön
- ajoittain opaskoirien rapsutusta
- monipuolisen työhyvinvointitoiminnan, kuten ilmaisen kuntosalin, mukavat ja avuliaat työkaverit sekä inspiroivan työympäristön Palvelukeskus Iiriksessä.

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo viimeistään 25.6.2024 osoitteeseen heini.liimatainen @nakovammaistenliitto.fi.

Haastattelut pidetään 26.-27.6. ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Tehtävä alkaa 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus TES:n mukaan, hakijan kokemus huomioiden.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.nakovammaistenliitto.fi/fi/avoimet-tyopaikat