Ylitarkastaja, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ylitarkastajan tehtävänä on kehittää ja edistää Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen laaja-alaista kiertotalous- ja ilmastotyötä. Tehtävänä on neuvoa, ohjata, seurata ja tukea sekä sidosryhmiä että asiantuntijoita heidän kiertotalous- ja ilmastotyössään. Ylitarkastajan rooli on erityisen tärkeä ELY-keskuksen moninaisissa puhtaan siirtymän YVA- hankkeissa ja muissa asiantuntijatehtävissä.

Kolmen maakunnan alueen ilmastotyöhön on edelleen tarvetta kehittää ilmasto- ja kiertotalouden ympärillä tehtävää työtä, strategisia tavoitteita ja hiilineutraaliutta osana kestävää kehitystä. Hiilineutraali kiertotalousyhteiskunta on yksi AVI-ELY-strategian painopisteistä ja sen myötä ilmastotyö jalkautuu poikkileikkaavasti ELY-keskusten tehtäviin kaikilla vastuualueilla.
Tehtävässä korostuu monipuolinen kiertotalous- ja ilmastotoimijuus mm. ilmastotiekartan jalkauttajana sekä kiertotalous- ja ilmastoviestijänä.

Tehtävä sijoittuu Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualueen ympäristönsuojeluyksikköön.

Vastuualueen on Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa. Toimialue on kaksikielinen. Työskentelypaikkana voi olla Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen Seinäjoen, Vaasan tai Kokkolan toimipaikka. Tehtävän hoitoon liittyvissä etätyömahdollisuuksissa noudatetaan Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen etätyöperiaatteita.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/5768/fi_FI