Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuopion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Palkkaus: 2705,13€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa Melalahden päiväkotiin kuuluvassa Vehkalammen esiopetusryhmässä on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä 5.8 2024-31.7 2025 ajalle tai aloitus sopimuksen mukaan. Sopivan henkilön löydyttyä tehtävä voi olla myös vakituinen.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten laittathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan.

Tehtävänkuvaus:
Esiopetuksen opettajan tehtävänä on tukea ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä. Työskentely edellyttää vankkaa kasvatuksen, varhaisen kehityksen ja oppimisen sekä varhaispedagogiikan asiantuntemusta sekä menetelmällisä taitoja.

Keskeistä on muun muassa ilmaisu-, liikunta- ja taidekasvatuksen monipuolinen osaaminen sekä sitoutuneisuus ja herkkyys toiminnassa eri-ikäisten lasten kanssa, lasten osallisuutta ja leikkiä tukien, ja siinä ohjaten.

Opettajat tekevät yhteistyötä lasten vanhempien kanssa päivittäin ja varmistavat vanhempien osallisuuden. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kulttuurinen osaaminen korostuvat yhteistyössä.

Varhaiskasvatuksen opettajana olet päävastuussa oman ryhmänsi lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä lapsiryhmäsi toiminnan suunnittelusta ja arvioinnista. Päiväkodin varhaiskasvatuksessa varhaiskasvatuksen opettajan vastuulla on lapsen henkilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen ja arviointi.

Esiopetuksessa varhaiskasvatuksen opettaja vastaa paikallisen opetussuunnitelman mukaisen esiopetuksen toteuttamisesta esiopetusryhmässään ja mahdollisista lapsikohtaisista suunnitelmista.

Kelpoisuusehdot: Varhaiskasvatuslain 240/2018 26 §:n mukainen vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat, esiopetuskelpoisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko
Palkka: 2705,13 €/kk (Kvtes) - 2834,79 €/kk (Ovtes)

Tehtävä täytössä sovitaan koeajasta.

Tehtävää valitun on esitettävä 30 päivän kulueessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609741/fi_FI