Lentocateringiin pakkaajaa Vantaa Catering Servic, Vantaa Catering Services Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tykkäätkö muuttuvista tilanteista ja rutiininomaisesta työstä? Oletko näppäräsorminen tiimipelaaja?Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaa Catering Service Companylle vakituiseen työsuhteeseen lentocateringpakkaajaa, Vantaalle!

Vantaa Catering Service Company Oy on yksityinen, vuonna 1994 perustettu lentoyhtiöille Inflight-palveluita tuottava ja vähittäiskauppaan tuotteita valmistava yritys Vantaalla. Heidän asiakkainaan ovat Suomesta liikennöivät reitti-, charter- ja yksityislentoyhtiöt sekä vähittäiskaupat. Yritys valmistaa, pakkaaa ja toimittaa ruoat ja juomat sekä erilaiset myyntiartikkelit asiakkailleen. Tuotantoyksikkö sijaitsee Vantaalla, lentoaseman läheisyydessä.

Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti ruokien ja erilaisten tarvikkeiden annostelu ja pakkaaminen nopeassa tahdissa. Työ on hektistä, ja muuttuviin tilanteisiin on hyvä tottua. Aiempi catering-, kahvila- tai ravintolatausta katsotaan eduksi. Joustavuudella ja positiivisella asenteella pärjää työssä parhaiten. Työssä tarvitset suomen kielen osaamista, sillä perehdytys on suomeksi, ja työtehtävät sisältävät dokumentointia suomen kielellä.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 11-19, maanantain ja sunnuntain välille. Lähitulevaisuudessa myös aamuvuorot 7-16 välillä ovat mahdollisia. Sinulla pitäisi olla valmius 2-vuorotyöhön. Työtä on tarjolla 37,5h/vko. Työsuhde on vakituinen ja alkuun työllistyt Baronan kautta.

Edellytämme hakijalta:

-Hygieniapassia (olethan valmis suorittamaan sen)
   -Sujuvaa suomen kielen taitoa
   -Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
   -18 vuoden ikää
   -Nuhteetonta taustaa, työntekijälle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys
   -Aiempi catering-/kahvila-/keittiöosaaminen katsotaan eduksi!

Tarjoamme sinulle:

-Huumorintajuisen työyhteisön
   -Monipuoliset työtehtävät
   -MARA TES-palkkauksen
   -Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä

Hae mukaan jo tänään CV:n kera! Työ alkaa heti sopivan löydyttyä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66682b79e48539001e71aa58