Ambulerande barnskötare inom småbarnspedagogik, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Trollbergets daghem är ett litet svenskspråkigt daghem med två avdelningar för barn i åldern 1-5år, Småtrollen och Skogstrollen. Lönnbackens daghem är ett svenskspråkigt daghem som erbjuder småbarnspedagogik för 0-6-åringar. Vi har barngrupperna Kottarna, Knattarna, Mymlorna och Hattifnattarna.

På Lönnbacken och Trollberget betonar vi en mångsidig och naturinspirerad verksamhet där allas välmående står i focus. I samarbete med vårdnadshavare stöder vi det enskilda barnets utveckling gällande barnets vård, fostran och lärande. Vi satsar på verksamhet baserad på barnets behov och intresseområden.

Behörighetsvillkor är behörighet för uppgiften som barnskötare inom småbarnspedagogik i överensstämmelse med 28 § i lagen om småbarnspedagogik (540/2018).

Språkkunskapskrav är kunskapen i svenska.

Vi värdesätter ett flexibelt arbetssätt där man lyssnar på barnen.

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete, där du beroende på din bakgrund har möjlighet att lära dig nytt och/eller ställa dina arbetserfarenheter till arbetsgemenskapens förfogande.

Dessutom erbjuder vid förmåner inom stadens service, tjänstecykelförmånen samt ePassis kultur-, motions- och välmåendeförmåner.

Kom med och gör världens mest verkningsfulla arbete i en öppen arbetsgemenskap som ständigt utvecklas!

Den uppgiftsbaserade lönen är 2395,16€/mån.
Prövotid är sex månader.

Den som valts till uppgiften ska innan arbetet börjar visa upp ett läkarutlåtande (T-intyg) över sitt hälsotillstånd och straffregisterutdrag i enlighet med lag 504/2002.

Intervjuerna hålls vecka 26.
De som kallats till intervju tar med sig examensbetyg och arbetsintyg i original.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pernilla.krook@edu.vaasa.fi