Lähihoitaja kesäajan sijaisuuteen, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö joustavaa työtä kesälle?

Haemme nyt Hoivakoti Tapioon lähihoitajaa sijaisuuteen kesän ajalle, osa-aikatyöhön. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Tapio työpaikkana

Hoivakoti Tapio on lokakuussa 2023 valmistunut turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle Nokialla. Tapio tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille.

Meillä vallitsee mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista toimintaa. Järjestämme juhlia, jumppatuokioita, tapahtumia sekä paljon muuta mukavaa aktivoivaa tekemistä. Tapio sijaitsee kauniilla ja rauhallisella asuinalueella Nokialla.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_tapio

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana työsi on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden yksilöllistä avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluvat myös mm. erilaisten suunnitelmien tekoa ja toteutusta, asukkaiden kanssa yhdessä oloa ja toimimista sekä omaisyhteistyötä. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja suorittanut lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen.

Haemme kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikatyöhön. Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (vähintään 60 osp.)
tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
B1-tason suomen kielen taitoa
lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3kk.
Eduksi katsomme suoritetun hygieniapassin ja voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.6. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Ninni Vatula-Heikkinen, p. 0503204573, ninni.vatula-heikkinen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4590938-lahihoitaja-kesaajan-sijaisuuteen-hoivakoti-tapio