Sairaanhoitaja, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille hoitotyön asiantuntijaksi!

Haemme Vantaalle Attendo Aviapolis-hoivakotiin sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Attendo Aviapolis tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakodissa on 59 asukaspaikkaa.

Sairaanhoitajan tehtävässä pääset syventämään hoitotyön osaamistasi erityisesti ikääntyneiden hoitotyöstä. Sairaanhoitajat ovat kotimme hoitotyön asiantuntija ja tiimin tuki asiakkaiden kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin mahdollistamiseksi. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä.

Voisiko tämä olla seuraava askel sinun urallasi? Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä Aviapoliksessa työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:

RAI:n tavoitteiden seuraamista ja päivittämistä tiimin kanssa
Asukkaiden hoitotyötä ja voinnin seuraamista yhdessä lähihoitajien kanssa.
Lääkäriyhteistyötä ja lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkehuollon toteuttamista
Omais- ja läheisyhteistyötä
Arvostamme tiimityötaitoja ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta, sillä sairaanhoitaja toimii ammatillisena tukena lähihoitajille.

Kurkkaa päiväämme Aviapoliksen Instagramista:
https://www.instagram.com/attendo_aviapolis/

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

Sairaanhoitajan koulutus
Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
Olemme aina valmiita tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Työnkuvasi voisi painottua alueeseen, jossa koet vahvuutenasi tai jossa haluat kehittyä. Esimiehen tuella ja koulutuksilla tuemme ammatillista kehittymistäsi toivomaasi suuntaan. Attendolla monet sairaanhoitajat ovat esimerkiksi edenneet yrityksen sisällä muun muassa tiiminvetäjäksi tai yksikönjohtajaksi.

Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi. Voit valita, teetkö satunnaisesti myös ilta- tai viikonloppuvuoroja.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
Laaja työterveys
Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, 160 e / vuosi ilman omavastuuta.
HSL 50 e / kk työmatkaetu
Henkilöstöetuohjelma, johon sisältyy laaja valikoima etuja eri palveluihin esim. autoiluun, matkailuun ja hyvinvointiin.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkka PK palkkaluokka G22D: 2594,16 e - 2827,67 e / kk, 1.8.2024 alkaen 2703,11 e - 2946,43 e /kk riippuen kokemusvuosistasi. Peruspalkan lisäksi maksamme 200 e/kk saatavuuslisän (31.12.2024 saakka).

Jos tämä tehtävä innostaisi sinua työskentelemään meillä, lähetä hakemuksesi 24.6.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää odottelemaan hakuajan loppuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Tiia Santala 0447431031 tiia.santala@attendo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4595057-sairaanhoitaja-attendo-aviapolis